BaroCook Pratik Kamp Mutfağı Ekipmanı



Yemek yapmak ve yemek ısıtmak için pratik bir ürün BaroCook


 13.01.2014 : Doğa sporlarıyla uğraşanların sorunlarından biri de, yemek pişirmektir. Doğaya çıkınca hiçbirimiz yanımızda kömür, mangal veya tüp taşımak istemeyiz. Bir bisikletçinin heybesinde kömür, bir dağcının sırtında mangal veya bir kanocunun piknik tüpü taşıdığını düşünün!

              BaroCook, bu soruna çok etkin bir çözüm getiriyor: Mucizevi bir pişirici kap! O kadar kolayki! Plastik kaba ısıtıcı pedi koyuyorunuz, üzerine de bir su ekleyip 8 dk bekliyorsunuz. Su yoksa, kar veya buzda olabilir,  hiç sorun değil. Ped, su ile tepkimeye girerek dakikalar içinde kaynamaya başlıyor. Kaynayan suyun üzerine metal kabı takıp, pişirmek istediğiniz yemeği koyuyorsunuz. 100°c sıcaklığa kısa sürede çıkan su, bu ısıyı yarımsaat koruyabiliyor, sonra ısı yavaş yavaş düşüyor. doğada makarna ya da pilav yapmak, hatta çay ve kahve hazırlamak, artık daha basit ve hızlı. Önceden hazırlanmış yemeklerinizde hızlı bir şekilde ısıtabilirsiniz.

             BaroCook ülkemizde de uzun yıllardır askeri amaçla kullanıyordu.doğa aşıklarına sunulan BaroCook set, 850ml'lik model. Ağırlığı sadece 354gr. Set ile birlikte, 5 adet ısıtıcı ped de ücretsiz olarak veriliyor. Ürünü www.andoutdoor.com adresinden 80,00TL  fiyata alabilirsiniz. 









İlgili Link : BaroCook


Kaynak : Discovery Channel Magazine

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder